Over ons

Welkom bij Spectaculis, wij zijn een unieke samenwerking tussen Ninder Nijkamp en Arthur van der Leden. In 2022 hebben wij onze krachten gebundeld om een prachtige collectie brillen te introduceren: IKY EYEWEAR Clip-On en Fit-Over.

Bij Spectaculis brengen we waardevolle ervaring en expertise samen om hoogwaardige producten te leveren aan onze klanten. Ninder heeft waardevolle ervaring opgedaan tijdens zijn tijd bij NIKE en als inkoper bij de groothandel voor zonnebrillen. Zijn achtergrond in de mode-industrie heeft hem een goed begrip gegeven van de markttrends en consumentenvoorkeuren. Daarnaast heeft hij expertise ontwikkeld in het selecteren van kwaliteitsproducten.

Arthur heeft een indrukwekkende staat van dienst van 40 jaar in de branche. Zijn jarenlange ervaring en kennis van de markt zijn onbetaalbaar. Hij heeft verschillende trends zien komen en gaan en heeft daardoor een diepgaand begrip van wat werkt en wat niet werkt op de markt. Zijn ervaring geeft hem ook het vermogen om strategische beslissingen te nemen en de juiste richting te kiezen voor het bedrijf.

Onze collecties zijn het resultaat van de combinatie van Ninders en Arthurs ervaring en expertise. We zijn trots op onze collecties en zijn ervan overtuigd dat u en uw klanten ze net zo geweldig zullen vinden als wij. Bij Spectaculis hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid en zullen we er alles aan doen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze producten. We kijken er naar uit om met u samen te werken.

Spectaculis